Projekt ESF
Meniny
Dnes: Vladimíra
Zajtra: Hedviga
Pozajtra: Lukáš
Aktuálne projekty
Projekt Podpora pomáhajúcich profesií 3
Erasmus+ KA210 - VET Tvorme spolu!
Národný projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov
Erasmus+ KA1 - Mládež v európskej inklúzii / The Youth in european inclusion
Erasmus+ KA1 - Otvorení pre Európu / Opened for Europe
Erasmus+ KA2 - Rozdelení a predsa spolu / Divided but still together
Erasmus + KA229 „Rozdelení a predsa spolu“ v učebnom odbore hostinský, kuchár, čašník, kaderník
IT akadémia - vzdelávanie pre 21.storočie
Erasmus+ Healthy European Youth
Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce - Švajčiarsko – Slovenský projekt
Degustačná večera michelinského kuchára Pala Sekerku
Začiatok nového školského roka 2024/25 sme poňali vo veľkom štýle. V sobotu 7. septembra 2024 sa naši šikovní žiaci pod vedením pani majsteriek Adamóovej a Mizerákovej vydali do Bátoviec, kde sa konala degustačná večera michelinského kuchára Pala Sekerku. Večera sa konala pri príležistosti Festivalu moruše čiernej, ktorou je náš región preslávený.
Žiaci odboru kuchár Adrian Chuťka a Kristián Supuka z III.A triedy a Klaudia Heribanová z II.B triedy asistovali šéfkuchárovi pri príprave šesťchodového menu, ktoré bolo pripravené z lokálnych surovín. Vyskúšali si plating priamo pred hosťom, spoznali mnohé zaujímavé bylinky, ochutnali rôzne kombinácie jedál. Žiaci III.C Vanesa Kováčová a Daniel Girba a žiačky II.H Sandra Tarkaiová a Natália Guzmanová sa zas postarali o dokonalý servis behom podávania večere. Takisto pomáhali s prípravou stolov, spoznali pojem wine pairing. Večere sa zúčastnila aj čerstvá prváčka Sofia Heribanová z I.H, ktorá pomáhala s prípravnými prácami, podávaním nealkoholických nápojov a do nášho zohratého tímu skvelo zapadla.
Účasť na tejto večeri nám dala veľa skúseností. Ďakujeme manželom Sekerkovcom, že sme mohli byť súčasťou.
Daniela Adamóová