Projekt ESF
Meniny
Dnes: Vladimíra
Zajtra: Hedviga
Pozajtra: Lukáš
Aktuálne projekty
Projekt Podpora pomáhajúcich profesií 3
Erasmus+ KA210 - VET Tvorme spolu!
Národný projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov
Erasmus+ KA1 - Mládež v európskej inklúzii / The Youth in european inclusion
Erasmus+ KA1 - Otvorení pre Európu / Opened for Europe
Erasmus+ KA2 - Rozdelení a predsa spolu / Divided but still together
Erasmus + KA229 „Rozdelení a predsa spolu“ v učebnom odbore hostinský, kuchár, čašník, kaderník
IT akadémia - vzdelávanie pre 21.storočie
Erasmus+ Healthy European Youth
Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce - Švajčiarsko – Slovenský projekt
Exkurzia na Okresnom súde v Leviciach
Dňa 28.marca 2019 sa v rámci vyučovacieho predmetu PRÁVNA NÁUKA konala odborná exkurzia na Okresnom súde v Leviciach. Zúčastnili sa jej študenti III. KL triedy študijného odboru kozmetik a II.N triedy odboru podnikanie v remeslách a službách.
Gastro Cup 2019
Dňa 15. marca 2019 sa konal v hoteli LUX v Banskej Bystrici V. ročník Gastro Cup 2019 s prívlastkom „Memoriál Jána Michnu.“ Súťaže sa zúčastnila žiačka IV. ročníka Jessica Kalitová. Súťažiaci pripravovali 2 rovnaké porcie z hlavnej suroviny, bol to jahňací chrbát s kosťou. Súťaž bola veľmi náročná, pretože sa tu stretli najlepší žiaci z hotelových akadémii.
Výstava Nábytok a bývanie Nitra
Dňa 7.3.2019 sa uskutočnila odborná exkurzia pre žiakov učebného odboru stolár na predajnú výstavu Nábytok a Bývanie Nitra.
Žiaci mohli na veľmi rozsiahlej výstavnej ploche s obrovským Isortimentom vidieť aktuálnu ponuku výrobcov tradičného aj moderného nábytku všetkých druhov aj cenových kategórií.
Barista Junior 2019
Dňa 19. – 20. 3.2019 sme sa zúčastnili súťaže 11. ročníka majstrovstiev Slovenska v príprave kávy BARISTA JUNIOR 2019 v SOŠ hotelových služieb a obchodu v Nových Zámkoch, do ktorej sa zapojilo 15 súťažiacich z 10 škôl z celého Slovenska. Súťaž pozostávala z dvoch častí. V prvej časti súťažiaci písali vedomostný test, v ktorom mali preukázať svoje teoretické vedomosti, v druhej časti mali predviesť praktické zručnosti prípravy kávy, kávového nápoja a prípravy a výzdoby pracoviska. V 8 minútovom časovom limite mali pripraviť a vyzdobiť pracovisko a následne v 10 minútovom časovom limite mali pripraviť 2 porcie espressa, 2 porcie cappuccina, a 2 porcie rovnakého alkoholického nápoja alebo 2 porcie nealko nápoja s použitím espressa. Komisári hodnotiacej poroty hodnotili chuťovú kvalitu pripravených nápojov, vyváženosť chuti, harmóniu, arómu, vizuálny dojem nápoja a samotné odprezentovanie prípravy, charakteru a popisu nápoja.