Projekt ESF
Meniny
Dnes: Lucia
Zajtra: Branislava
Pozajtra: Ivica
Aktuálne projekty
Projekt Podpora pomáhajúcich profesií 3
Erasmus+ KA210 - VET Tvorme spolu!
Národný projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov
Erasmus+ KA1 - Mládež v európskej inklúzii / The Youth in european inclusion
Erasmus+ KA1 - Otvorení pre Európu / Opened for Europe
Erasmus+ KA2 - Rozdelení a predsa spolu / Divided but still together
Erasmus + KA229 „Rozdelení a predsa spolu“ v učebnom odbore hostinský, kuchár, čašník, kaderník
IT akadémia - vzdelávanie pre 21.storočie
Erasmus+ Healthy European Youth
Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce - Švajčiarsko – Slovenský projekt
Mladý tvorca 2023
V dňoch 21. 6. – 23. 6. 2023 sa konal v Nitre jubilejný 30. ročník celoslovenskej prezentačnej výstavy 80 stredných odborných škôl. Cieľom výstavy bolo podporiť a propagovať stredoškolské odborné vzdelávanie, vyzdvihnúť perspektívu duálneho systému vzdelávania reflektujúceho na vznik nových typov profesií pri zavádzaní robotizácie a digitálnych technológií do praxe.
Juniáles
Náš školský parlament sa podieľal na organizácii prvého ročníka festivalu levických stredných škôl. Juniáles sa konal 15.6. v hradnom parku a bol plný výbornej zábavy a programu s nezabudnuteľnou atmosférou. Jednotlivé školy ponúkli tanečné vystúpenia, spev a divadelné predstavenia, ktoré si vyžadovali talent a kreativitu žiakov.
Odchádzam. Svet ma volá bojovať za všetko, čo chcem v sebe zachovať.
Odchádzam. Nuž, skúste mi zaželať, nech šťastie nezmeškám. Slovami krásnej básne sa začala dňa 9.júna 2023 slávnostná rozlúčka žiakov 3.ročníka SOŠS. Nič netrvá večne a všetko, čo sa raz začalo, musí sa aj skončiť. Aj tentokrát si žiaci pripomenuli tri roky svojho štúdia na tejto škole. Dostali sa na križovatku a o ďalšom smere svojho života už budú rozhodovať sami.
Exkurzia - Pražiareň kávy CipollaCaffé
Vo štvrtok 15.6.2023 ráno o 8.00 sme my, žiaci II.H triedy, nastupovali do vlaku, aby sme cestovali do Banskej Bystrice na exkurziu do pražiarne kávy. Cesta bola trochu komplikovaná, keďže na trati bola výluka, tak sme vo Zvolene museli prestúpiť do autobusu a ten nás dopravil bo BB. O 10.00 sme teda vystúpili na stanici a ešte nás čakala cesta mestskou dopravou a aj „pešibusom“. Keď sme dorazili na miesto, pri vstupe nás čakal inštruktor a srdečne sa s nami zvítal. Na úvod sme si povedali pár zaujímavostí a potom nám ukázal, ako sa robí káva v bežnom kaviarenskom kávovare. Ako ďalší spôsob prípravy kávy nám predstavil tzv.V60, pomocou ktorého sa pripravuje filtrovaná káva. Mohli sme ju hneď degustovať, bola tmavej farby a výrazne horkej chuti.