Projekt ESF
Meniny
Dnes: Víťazoslav
Zajtra: Blahoslav
Pozajtra: Beňadik
Aktuálne projekty
Národný projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov
Erasmus+ KA1 - Mládež v európskej inklúzii / The Youth in european inclusion
Erasmus+ KA1 - Otvorení pre Európu / Opened for Europe
Erasmus+ KA2 - Rozdelení a predsa spolu / Divided but still together
Erasmus + KA229 „Rozdelení a predsa spolu“ v učebnom odbore hostinský, kuchár, čašník, kaderník
IT akadémia - vzdelávanie pre 21.storočie
Erasmus+ Healthy European Youth
Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce - Švajčiarsko – Slovenský projekt
2978 H CUKRÁR PEKÁR
Charakteristika odboru
Trojročný učebný odbor pripravuje absolventa so všeobecno-vzdelávacím základom, nevyhnutným pre pochopenie odborných teoretických vedomostí a získanie praktických zručností. Absolventi nájdu uplatnenie v špeciálnych cukrárskych výrobniach, pekárňach a v zariadeniach spoločného stravovania.
Forma štúdia
Denné štúdium pre absolventov ZŠ.
Spôsob ukončenia vzdelávania – doklad o dosiahnutom vzdelaní
Štúdium poskytuje stredné odborné vzdelanie ukončené záverečnou skúškou. Absolventi získavajú vysvedčenie o záverečnej skúške a výučný list.
Pracovné uplatnenie absolventa
Absolvent je pripravený vykonávať kvalifikované činnosti v cukrárskej výrobe a zariadeniach, pekárenskej výrobe, pri výrobe reštauračných múčnikov.
Nadväzujúce vzdelávanie
Možnosť vzdelania sa v stupni ISCED 3A na získanie úplného stredného vzdelania v študijnom odbore spoločné stravovanie. Možnosť absolvovania odborného inovačného vzdelania v odbore, účasť na firemných tréningoch odborných zručností.
Školský vzdelávací program
Rámcové učebné plány